Copyrights

Het materiaal op deze website stellen we vrij beschikbaar aan iedereen. Het past bij onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met educatieve video’s uit Israël.

Het is niet toegestaan om de video’s te bewerken of teksten en/of beelden te verwerken in andere (digitale) producties.

Het materiaal is primair gemaakt voor kinderen uit de hogere klassen van het basisonderwijs. Werk je in het onderwijs? Voel je dan vrij om het materiaal te tonen, bijvoorbeeld via het digibord. Vergeet ook de kijkwijzers bij de video’s niet. Die helpen de kinderen gericht te luisteren. Bij gebruik (in een onderwijssetting) verwachten we van de gebruiker een financiële donatie.

Hoewel we al het materiaal vrij ter beschikking stellen, is het niet de bedoeling dat derden het materiaal ongevraagd en zonder expliciete toestemming verwerken in eigen (commerciële) producten. Dat geldt voor de video’s, maar ook voor de informatiebladen en kijkwijzers.

Natuurlijk begrijpen we dat er momenten zijn dat een juf of meester het materiaal, bijvoorbeeld een kijkwijzer, wil printen voor de hele (zondagschool)klas. Dat is geen enkel probleem, zolang duidelijk blijft dat het een product is van De Verkenners en je er geen commercieel doel mee beoogt

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van het materiaal op een eigen kanaal (hetzij papier of digitaal)? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. We praten graag met je door over de mogelijkheden.