Vraag het De Verkenners 9 (De Verkenners 30)


Vraag het De Verkenners 9

‘Hoe zien de winkels eruit in Israël?’, ‘Welk klimaat is er in Israël?’ en ‘Wat heeft jullie het meest veranderd in Israël?’ In deze negende en laatste aflevering van ‘Vraag het De Verkenners’ beantwoorden Albert en Martha de vragen van Luuk, Tim en Jonathan. De opnames voor deze aflevering zijn gemaakt op de Joodse markt in Jeruzalem en in de Woestijn van Judea.

In totaal verschijnen er in juli en augustus negen afleveringen van Vraag het De Verkenners. In deze vakantievlogs beantwoorden Albert en Martha vragen van kijkers. Zij verzorgden zelf ook de productie van de video’s. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Winkels, Joodse markt, supermarkt, klimaat, sneeuw.