Vraag het De Verkenners 6 (De Verkenners 27)


Vraag het De Verkenners 6

‘Wat is de mooiste plek waar jullie ooit zijn geweest in Israël?’ en ‘Hoe is het voor jullie om in Israël te wonen?’ In deze zesde aflevering van ‘Vraag het De Verkenners’ beantwoorden Albert en Martha de vragen van Britt en Leah. De opnames voor deze aflevering zijn gemaakt in de Oude Stad van Jeruzalem en in de heuvels van Judea (Ein Hemed).

In totaal verschijnen er in juli en augustus negen afleveringen van Vraag het De Verkenners. In deze vakantievlogs beantwoorden Albert en Martha vragen van kijkers. Zij verzorgen zelf ook de productie van de video’s. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Oude Stad, Jeruzalem, Ein Hemed, Har Ebal, Jozua, wonen in Israël, snorkelen, kamperen.