Vraag het De Verkenners 5 (De Verkenners 26)


Vraag het De Verkenners 5

‘Komen jullie een keer naar onze school toe om iets te vertellen?’ en ‘Waarom zijn jullie naar Israël verhuisd?’ In deze vijfde aflevering van ‘Vraag het De Verkenners’ beantwoorden Albert en Martha de vragen van Milan en Annegreet. De opnames voor deze aflevering zijn gemaakt in het havenstadje Jaffo en in het heuvellandschap van Judea (Sataf).

In totaal verschijnen er in juli en augustus negen afleveringen van Vraag het De Verkenners. In deze vakantievlogs beantwoorden Albert en Martha vragen van kijkers. Zij verzorgen zelf ook de productie van de video’s. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Jaffo, verhuizing, presentatie, school, Gods leiding, advertentie, sollicitatie.