Vraag het De Verkenners 4 (De Verkenners 25)


Vraag het De Verkenners 4

‘Wanneer zijn jullie naar Israël verhuisd?’ en ‘Hoeveel uren werk zitten er in één filmpje van De Verkenners?’ In deze vierde aflevering van ‘Vraag het De Verkenners’ beantwoorden Albert en Martha de vragen van Anne-Linn en Hugo. De opnames voor deze aflevering zijn gemaakt in het heuvellandschap van Judea (Sataf) en in een oase in de Woestijn van Judea.

In totaal verschijnen er in juli en augustus negen afleveringen van Vraag het De Verkenners. In deze vakantievlogs beantwoorden Albert en Martha vragen van kijkers. Zij verzorgen zelf ook de productie van de video’s. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Verhuizing, integratie, monteren, opnamen, scripts.