Vraag het De Verkenners 3 (De Verkenners 24)


Vraag het De Verkenners 3

‘Hoe en wanneer zijn jullie op het idee gekomen om de filmpjes van De Verkenners te maken?’, ‘Moet je elke keer opnieuw betalen voor de liftjes op de berg Hermon als je gaat skiën?’ en ‘Hoeveel kilometer is het van de Hermon naar Jeruzalem? In deze derde aflevering van ‘Vraag het De Verkenners’ beantwoorden Albert en Martha de vragen van Marieke, Joshua en Elynn. De opnames voor deze aflevering zijn gemaakt bij de eeuwenoude trappen naar het Tempelplein en in het havenstadje Jaffo.

In totaal verschijnen er in juli en augustus negen afleveringen van Vraag het De Verkenners. In deze vakantievlogs beantwoorden Albert en Martha vragen van kijkers. Zij verzorgen zelf ook de productie van de video’s. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Hermon, Jaffo, trappen, Tempelberg, skiën, skilift.