Reizen in Israël (De Verkenners 76)


Reizen in Israël

Veel toeristen laten zich in Israël verplaatsen door middel van een touringcar. Een prima manier van vervoer. Het is echter ook mogelijk om zelf op pad te gaan in Israël. Je bent dan zo vrij als een vogeltje en komt zelfs op plekken waar een touringcar met geen mogelijkheid komen kan. Overweeg je om zelf op pad te gaan in Israël? Stap dan met Albert in de auto, de lightrail, de bus en de trein. Onderweg geeft hij je tal van tips en adviezen. Een goede reis toegewenst!

Deze zomer plaatsen we een serie vlogs over het thema ‘De Verkenners op vakantie’. In de vlogs geven we belangstellenden informatie en tips die zinvol kunnen zijn als je overweegt om zelf op reis te gaan naar Israël. Uiteraard gaat de informatie gepaard met mooie beelden van het land.

Vanwege de vakantieperiode plaatsen we in de zomermaanden eenmaal in de twee weken een aflevering van De Verkenners op vakantie. Albert en Martha verzorgen zelf de productie van de vlogs. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Israël, vakantieland, bus, taxi, trein,  lightrail, checkpoint, ravkav, openbaar vervoer, station, verzekering, Pango, Waze.