Op pad in Israël (De Verkenners 77)


Op pad in Israël

In Israël hoef je je als toerist bepaald niet te vervelen. Wat is er in dat kleine land ontzettend veel moois te zien! In deze laatste vakantievlog geeft Martha je een hele reeks tips die je zullen helpen om het land te verkennen. Ondertussen bezoekt ze een aantal prachtige plekken. Veel kijkplezier toegewenst!

Deze zomer plaatsen we een serie vlogs over het thema ‘De Verkenners op vakantie’. In de vlogs geven we belangstellenden informatie en tips die zinvol kunnen zijn als je overweegt om zelf op reis te gaan naar Israël. Uiteraard gaat de informatie gepaard met mooie beelden van het land.

Vanwege de vakantieperiode plaatsen we in de zomermaanden eenmaal in de twee weken een aflevering van De Verkenners op vakantie. Albert en Martha verzorgen zelf de productie van de vlogs. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Israël, vakantieland, nationale parken, Golan, Galilea, Woestijn, Susita, Meer van Galilea, boottocht, matmon, hike.