Nahal Prat (De Verkenners 12)


Nahal Prat

Houd jij van ruige, ongerepte natuur? Van steile rotswanden, een snelstromende rivier en smalle wandelpaadjes? Dan moet je deze video over de rivier Prat zeker bekijken. Volgens veel Israëli is Nahal Prat een van de mooiste plekjes van het land. En de plek wordt nog mooier als je na een kort lesje Hebreeuws ontdekt dat de profeet Jeremia er waarschijnlijk ook heeft rondgelopen. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors (zie hiervoor: www.deverkenners.info). Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Nahal Prat, Wadi Qelt, Eufraat, Jeremia, Anatoth, rivier, Judea, Samaria, Jericho, Hebreeuws, bergen, gordel, riem, Nebukadnezar, verwoesting van Jeruzalem, wandelgebied, bergbeklimmen, ein, bron, nahal.