Kamperen in Israël (De Verkenners 74)


Kamperen in Israël

Veel Israëli houden van kamperen. Dat is niet zo vreemd. Het land is er erg geschikt voor. Op tientallen plaatsen in het land zijn speciale (gratis) kampeerplaatsen aangelegd (ook bij enkele nationale parken). Verder is het niet ongebruikelijk om gewoon ergens op een mooi plekje je tent op te slaan. In deze video gaan De Verkenners op kampeervakantie naar Eilat. Ondertussen geeft Albert allerlei tips en adviezen. Ga je mee op avontuur?

Deze zomer plaatsen we een serie vlogs over het thema ‘De Verkenners op vakantie’. In de vlogs geven we belangstellenden informatie en tips die zinvol kunnen zijn als je overweegt om zelf op reis te gaan naar Israël. Uiteraard gaat de informatie gepaard met mooie beelden van het land.

Vanwege de vakantieperiode plaatsen we in de zomermaanden eenmaal in de twee weken een aflevering van De Verkenners op vakantie. Albert en Martha verzorgen zelf de productie van de vlogs. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Israël, vakantieland, voorbereidingen, veiligheid, kamperen, schorpioenen, woestijn, slangen, ibex, Eilat, kampvuur, water, snorkelen, toeristen.