Jordaanvallei & Woestijn van Judea (De Verkenners 4)


Jordaanvallei & Woestijn van Judea

Israël is een klein land. Er zijn plekken waar vandaan je een flink deel van het land kunt zien. In deze video verkennen we vanaf het dak van een bunker een gedeelte van de Jordaanvallei. Vervolgens belanden we via een fascinerende kronkelweg bij een uitzichtpunt over het noordelijke deel van de Woestijn van Judea. Vind je het fijn om globaal te weten hoe dit deel van Israël er uit ziet? Ga dan met ons mee op pad!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Jericho, Israël, Juda, Tienstammenrijk, Benjamin, Nahal Prat, Benjamin, Jordaanvallei, Woestijn van Judea, Samaria, Mitspe Jericho, Alon, Samaritanen, Koninklijke Hoofdweg, pelgrims, Beth-Sean, Nebo, Jordanïe, Ruben, Gad, halve stam van Manasse.