Eten in Israël (De Verkenners 75)


Eten in Israël

Wie van lekker en gevarieerd eten houdt is in Israël aan het goede adres. Een deel van de gerechten is (helaas) onbekend in Nederland. In deze video vertelt Martha je meer over de lokale keuken en de Joodse voedselwetten. En natuurlijk gaan we de nodige gerechten zelf uitproberen. Eetsmakelijk!

Deze zomer plaatsen we een serie vlogs over het thema ‘De Verkenners op vakantie’. In de vlogs geven we belangstellenden informatie en tips die zinvol kunnen zijn als je overweegt om zelf op reis te gaan naar Israël. Uiteraard gaat de informatie gepaard met mooie beelden van het land.

Vanwege de vakantieperiode plaatsen we in de zomermaanden eenmaal in de twee weken een aflevering van De Verkenners op vakantie. Albert en Martha verzorgen zelf de productie van de vlogs. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zoektermen: Israël, vakantieland, kosjer, kasjroet, parve, chalavi, basari, kashroet, falafal, knafe, burekas, supermarkt, restaurant.